Tulevia tapahtumia

Lauantaina 3.12.2022 Lohjan teatteriin katsomaan 

ikoninen klassikkomusikaali The Sound of Music

Kasvatus- ja sivistysalan ammattilaiset JHL ry. 065 vapaa-aikatoimikunta järjestää syksyn teatterimatkan nyt ensikertaa Lohjan teatteriin!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
The Sound of Music -musikaali perustuu itävaltalaisen Von Trappin perheen tarinaan, joka sijoittuu 1930-luvun Itävaltaan.

Näytelmä on tänäkin päivänä yksi kaikkien aikojen katsotuimmista musikaaleista. The Sound of Music on valloittava tarina elämänilosta, luottamuksen voittamisesta ja rakkauden voimasta keskellä koviakin aikoja.


Ennen esitystä nautimme Lohjalla Ravintola Antoniossa buffetlounaan.

menu:

* raikas ja monipuolinen alkusalaattivalikoima

* sipulitäytteisiä pannupihvejä kermakastikkeessa

* paahdettua kanaa yrtti-voikastikkeella

* karamellisoituja juureksia

* perunamuusia

* ruokajuomana oman valintasi mukaan lasillinen talon viiniä/olut/siideri/limu

* Jälkiruokana talon pieni makea ja kahvi/tee


Lähtö Turusta linja-autoasemalta klo 12.00

Ruokailu Ravintola Antoniossa klo 13.45-

Esitys Lohjan teatterissa klo 16.00


Yhd 065 jäsenhinta 35 € 

sis.: matkat Tku-Lohja-Tku, teatterilipun ja Ravintola Antonion buffetin teatterin lähellä sijaitsevassa ravintolassa ennen teatteriesitystä. 

Sitovat varaukset! Varaa lippusi Seijalta (ja kerro ilm. mahdolliset ruokarajoitteet): 065posti@gmail.com tai 0505430441 (miel.tekstiviesti). 

Saatuasi varmistusviestin sähköpostiin tai tekstiviestillä, että olet 55 ilmoittautuneen joukossa, varmista paikkasi maksamalla lippusi yhdistyksen TILILLE FI 80 8000 1401 2935 28 (Danske Bank) 26.11.2022 mennessä eli noin viikkoa ennen matkaa. Käytä maksaessa viitettä: 6541


PS. Jäsenten aveceille voi tiedustella ylijääneitä paikkoja hintaan 60 € (kerro jo ilmoittautuessa jos olet halukas ottamaan avecin mukaan, niin lippujen menekin mukaan tarjoamme avec-paikkoja ensin niitä tiedustelleille.)

Hakemus liikunta-, kulttuuri- ja koulutusrahastosta

Hakemuksen voit ladata alla olevasta linkistä. Ohjeet täyttämiseen, lomakkeen käyttämiseen ja lähettämiseen löytyvät lomakkeen lopusta.