STOP nyt! -mielenosoituksella vastustetaan hallituksen työelämäheikennyksiä

15.1.2024

Mielenosoitus hallituksen työelämäheikennyksiä ja sosiaaliturvan leikkauksia vastaan järjestetään 1. helmikuuta Helsingin Senaatintorilla. Ammattiliitto JHL kannustaa jäseniään osallistumaan mielenilmaukseen. Kaikki työsuhteiset JHL:n jäsenet voivat poistua työpaikaltaan, vaikka eivät osallistuisikaan itse tapahtumaan.

Nyt sanotaan STOP Suomen hallituksen leikkaussuunnitelmille, jotka kurjistavat työelämää ja heikentävät sosiaaliturvaa. Tule mukaan Stop nyt! -mielenosoitukseen, joka pidetään torstaina 1. helmikuuta kello 12–14 Helsingin Senaatintorilla!

Tapahtuman järjestävät palkansaajakeskusjärjestöt SAK ja STTK. JHL on SAK:n jäsenliitto. Mukana on myös useita kansalaisjärjestöjä.

Sinulla on oikeus tulla osoittamaan mieltä

JHL on tehnyt liittotasolla päätöksen poliittisesta mielenilmauksesta ja kannustaa jäseniään ottamaan siihen osaa. Kaikilla ammattiliitto JHL:n työsuhteisilla jäsenillä on oikeus poistua työpaikaltaan kello 11–15 väliseksi ajaksi. Toivomme totta kai, että tulisit mukaan Senaatintorin tapahtumaan, mutta voit poistua työpaikaltasi tuoksi ajaksi vaikka et pääsisikään mukaan mielenosoitukseen.

Mitä useampi osallistuu mielenilmaukseen poistumalla työpaikaltaan, sitä vahvemman viestin annamme hallitukselle. Tämä peli ei vetele, työelämää ja suomalaisten hyvinvointia ei saa heikentää!

KLIKKAAMALLA TÄSTÄ pääset artikkelin alkuperäiselle sivulle.

Hakemus liikunta-, kulttuuri- ja koulutusrahastosta

Hakemuksen voit ladata alla olevasta linkistä. Ohjeet täyttämiseen, lomakkeen käyttämiseen ja lähettämiseen löytyvät lomakkeen lopusta.